Loading...
Dom| Politika povrata i zamjene

Politika povrata i zamjene

Kupljeni predmeti mogu se vratiti ili zamijeniti unutar 60 dana od datuma kupnje i moraju biti novi, nekorišteni i sadržavati cjelokupno originalno pakiranje. Prihvaćamo samo rabljene artikle ako postoji očiti nedostatak. Online kupnje mogu se besplatno vratiti u bilo koju od naših trgovina. Predmeti kupljeni u jednoj od naših trgovina mogu se vratiti SAMO u trgovini.

 

Ostali načini povrata online kupnje su:

1. Pošaljite natrag prijeđite na našu stranicu Povrati gdje ćete biti vođeni korak po korak kroz proces. Naknada od 6 USD bit će odbijena od vašeg povrata nakon obrade povrata.

 

2. Dostavite ga : prijeđite na našu stranicu Povrati gdje ćete biti vođeni korak po korak kroz proces. Naknada od 6 USD bit će odbijena od vašeg povrata nakon obrade povrata.

 

PayPal narudžbe: Online kupnje putem PayPal-a mogu se obraditi samo putem centra za povrate, a povrati će biti doznačeni izravno na vaš PayPal račun. Nismo u mogućnosti obraditi PayPal povrate u našim trgovinama.

 

Klarna narudžbe: Kupnje izvršene korištenjem Klarna mogu se obraditi putem centra za povrate ili vraćanjem u trgovinu. Klarna narudžbe vraćene u trgovini bit će kreditirane u punoj vrijednosti artikla izravno kupcu. Svi nepodmireni dugovi Klarni i dalje će biti naplaćeni prema Klarninim uvjetima. Za dodatne informacije o vraćanju narudžbi izvršenih korištenjem Klarne, molimo posjetite Klarnine uvjete.

 

Umjesto toga želite zamijeniti?

Zamjene se mogu izvršiti za promjenu veličine ili boje u potpuno istom stilu ili za promjenu stila ako je predmet zamjene potpuno iste cijene.