Loading...
Dom| Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ova Pravila o privatnosti ( "Pravila" ) objašnjavaju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste, dijele i obrađuju prilikom pristupa ovoj web stranici ili korištenja drugih usluga koje pruža njezin operater, uključujući bilo kakvu pisanu ili elektroničku komunikaciju i izvršene kupnje (zajedničkim nazivom "Usluge" ), kao i prava i izbora koje ste povezali s tim podacima.

Usluge uključuju sve usluge koje se pružaju putem ove web stranice, koja se nalazi na kedsmujer.com ("Site"), naše mobilne aplikacije ("Aplikacije"), naše račune i stranice obožavatelja na platformama društvenih medija ("Računi društvenih medija"), i bilo koja druga web-mjesta, stranice, značajke ili sadržaj u vlasništvu i pod upravom Tvrtke koji imaju hipervezu na ovu Politiku.

 

Molimo pročitajte naše Uvjete i odredbe i ovu Politiku prije nego što pristupite ili koristite naše Usluge. Ako se ne možete složiti s ovom Politikom ili Uvjetima, nemojte pristupati niti koristiti naše Usluge. Korištenjem naših usluga prihvaćate Uvjete i odredbe te Politiku privatnosti na stranici koju koristite.

Pravo na izmjenu ove Politike: Možemo promijeniti ovu Politiku s vremena na vrijeme, kako bismo odražavali način na koji obrađujemo vaše podatke, a ako napravimo izmjene, obavijestit ćemo vas revidiranjem datuma stupanja na snagu ili datuma zadnje izmjene na vrhu ove Politike . Ako napravimo značajne promjene koje materijalno utječu na vaša prava na privatnost, unaprijed ćemo vas obavijestiti i to jasno istaknuti na web stranici ili drugim uslugama ili putem nekog drugog načina kontakta kao što je e-pošta, tako da možete pregledati promjene prije nego što nastaviti koristiti Usluge. Ako se ne slažete s izmijenjenom Politikom, molimo vas da odmah prestanete koristiti Usluge.

Trenutačne informacije: Osim toga, možemo vam pružiti otkrivanje podataka u stvarnom vremenu ili dodatne informacije o praksama rukovanja osobnim podacima određenih dijelova naših Usluga. Takve obavijesti mogu nadopuniti ovu Politiku ili vam pružiti dodatni izbor o tome kako obrađujemo vaše osobne podatke.

 

Osobni podaci koje prikupljamo

Prikupljamo razne osobne podatke o vama ili vašem uređaju. To uključuje sljedeće:

Podaci koje dajete za kreiranje računa, posebno adresa e-pošte, ime i prezime. Ako se prijavite za usluge uz plaćanje, od našeg procesora plaćanja primamo dio vaših podataka o plaćanju (kao što su posljednje četiri znamenke, država izdavanja i datum isteka platne kartice) i tražimo od vas da odaberete svoju jurisdikciju.

 

Vaše marketinške preferencije

E-pošta i druga komunikacija koju nam šaljete ili na neki drugi način doprinosite, kao što su upiti korisničke podrške ili objave na našim oglasnim pločama ili forumima za korisnike. Imajte na umu da su informacije o javnim dijelovima naših stranica dostupne drugima.

Podaci koje dijelite s nama u vezi s anketama, natjecanjima ili promocijama.

Podaci iz vaše upotrebe Usluga ili korisničkih stranica. To uključuje: IP adrese, postavke, web stranice koje ste posjetili prije dolaska na naše ili stranice naših korisnika, podatke o vašem pregledniku, mreži ili uređaju (kao što je vrsta i verzija preglednika, operativni sustav, davatelj internetskih usluga, postavke preferencija, jedinstveni ID-ovi uređaja i jezične i druge regionalne postavke), informacije o tome kako stupate u interakciju s Uslugama i stranicama naših korisnika (kao što su vremenske oznake, klikovi, pomicanje, vremena pregledavanja, pretraživanja, transakcije, stranice preporuke, vremena učitavanja i problemi na koje možete naići , kao što su pogreške pri učitavanju).

Informacije koje dobivamo od naših partnera kako bismo podržali naše marketinške inicijative, poboljšali naše Usluge i bolje pratili, upravljali i mjerili naše reklamne kampanje, kao što su detalji o tome kada vam naš partner prikazuje jedan od naših oglasa na ili putem svoje platforme za oglašavanje.

Druge informacije koje nam dostavite izravno ili putem usluga treće strane ako koristite uslugu treće strane za izradu računa (na temelju vaših postavki privatnosti s takvom uslugom treće strane).

 

Kako prikupljamo osobne podatke

Osobne podatke dobivamo iz različitih izvora. To činimo na tri glavna načina:

Dio toga pružate izravno (kao što je registracija za račun).

Dio toga automatski bilježimo kada koristite naše usluge ili stranice korisnika (uključujući tehnologije poput kolačića).

Dio toga primamo od trećih strana (kao kada se registrirate za račun pomoću usluge treće strane ili kada nam plaćate pomoću našeg procesora plaćanja ili putem trgovine mobilnih aplikacija).

 

Kako dijelimo vaše osobne podatke

Osobne podatke dijelimo na sljedeće načine:

Podružnice. Dijelimo osobne podatke s našim podružnicama kada je to razumno potrebno ili poželjno, kao što je pomoć u pružanju usluga za vas ili analiza i poboljšanje usluga koje mi ili oni pružamo.

Korisnici. S našim Korisnicima dijelimo podatke u vezi s korištenjem njihovih stranica od strane Krajnjih korisnika. Na primjer, korisniku pružamo informacije o tome koju je web stranicu krajnji korisnik posjetio prije nego što je došao na njihovu stranicu i kako su krajnji korisnici komunicirali s njihovom stranicom. To je tako da korisnici mogu analizirati korištenje svojih stranica i poboljšati svoje usluge.

Partneri za registraciju domena. Ako je potrebno u skladu s pravilima ICANN-a, registra, ccTLD-a ili registra, dijelimo podatke o registraciji vaše domene s takvim partnerima za registraciju domene.

Poslovni partneri. Osobne podatke možemo dijeliti s poslovnim partnerima. Na primjer, možemo podijeliti vaše osobne podatke kada su naše usluge integrirane s njihovim uslugama trećih strana, ali samo kada ste bili obaviješteni ili biste inače očekivali takvo dijeljenje.

 

Kako štitimo vaše osobne podatke

Iako nijedna usluga nije potpuno sigurna, imamo sigurnosni tim posvećen zaštiti osobnih podataka. Održavamo administrativne, tehničke i fizičke zaštitne mjere koje su namijenjene odgovarajućoj zaštiti od slučajnog ili nezakonitog uništenja, slučajnog gubitka, neovlaštene izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa, zlouporabe i bilo kojeg drugog nezakonitog oblika obrade osobnih podataka u našem posjedu. Primjenjujemo sigurnosne mjere kao što je upotreba vatrozida za zaštitu od uljeza, izgradnja redundancije u cijeloj našoj mreži (tako da ako jedan poslužitelj padne, drugi to može pokriti) i testiranje i zaštita od mrežnih ranjivosti.